Oude Leuvensebaan 45 A , 3460 Bekkevoort , Belgiƫ ,

Metselwerken voor nieuwbouw en renovatie

BOUWONDERNEMING VERSCHUEREN - MetselwerkenOnze bouwfirma is niet alleen ervaren in ruwbouwwerken, ook voor metselwerken in Bekkevoort en omgeving zijn wij een betrouwbare keuze. Dit zowel voor kleine verbouwprojecten als voor een complete nieuwbouw.

Onze metsers staan tot uw dienst

We voeren metselwerken uit voor alle mogelijke woningstijlen. U kunt bij ons terecht voor het metselen van woningen, garages en bijgebouwen. Ook het dichtmetselen van ramen en deuren wordt door ons team vlekkeloos uitgevoerd. Indien nodig voorzien we ook de nodige funderingen en voeren we eventuele chapewerken uit. Zijn er kleine dakwerken nodig? Ook hiervoor voorzien we een oplossing.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Weet dat wij een ervaren bedrijf zijn met meer dan 18 jaar ervaring op de teller. U kunt dus rekenen op een correcte, professionele aanpak en een verzorgde afwerking van alle bouwwerken. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk alvast ons fotoalbum en neem contact op met Bouwonderneming Verschueren J&L in Bekkevoort. Wij helpen u graag verder.